Etiquetas

, , , ,

Ingredientes

  • 200 gr de galletas de chocolate
  • manteiga derretida
  • 4 follas de xelatina incolora
  • 200 ml de nata
  • 600 gr de queixo philadelphia
  • 2-3 culleradas de azucre
  • 100 gr chocolate negro
  • 100 gr chocolate con leite
  • 100 gr chocolate branco

Pasos

– Triturar as galletas, mesturalas coa manteiga derretida e un chorriño de leite. Cubria a base dun molde desmontable coa mistura.

– Abrandar a xelatina en auga fría.

– Bater a nata ata que quede firme.

– Bater o azucre co queixo ata obter unha crema suave. Engadir a nata e bater de novo.

– Escorrer a xelatina. Engadir tres culleradas sopeiras do preparado anterior e poñer ó lume ata que a xelatina se derreta. Engadir a crema restante e remezclar.

– Dividir a crema en tres partes. A cada parte engadirlle un dos chocolates, previamente derretidos ó baño maría.

– Poñer culleradas das tres cremas sobre a base de galletas ata que se acaben. Alisar a superficie e meter no frigorífico.

Advertisements