Etiquetas

, ,

10092011204

Un deses días nos que unha ten antollo de chocolate, de repente lembra a súa avoa e un biscoito de chocolate moi esponxoso e con un sabor espectacular. Sabendo que xa non conto con miña avoa para preguntarlle pola receita, teño que botar man de internet e buscar un biscoito que poida asemellarse. O resultado non se parecía para nada ó daquel biscoito de miña avoa, pero é un biscoito sorprendente; moi xugoso e con moi bo sabor.

Ingredientes

  • 2oo gr de faiña
  • 150 gr de chocolate en po
  • 100 gr de azucre
  • 4 ovos
  • 1 sobre de de lévedo en po
  • 1 vaso de leite
  • 1 vaso de aceite

Pasos

– Botar todo nun recipiente e bater co batedor.

– Poñer nun molde de biscoito previamente untado con manteiga e enfariñado.

– Meter no forno previamente quentado a 200º ata que ó meter un palillo este saia sen masa.

Advertisements